-10% на поръчки над 299лв.

Чаши - Страница 2

Чаши

В Maxsale ще откриете разнообразие от двустенни чаши, подходящи за различни видове напитки като чай, кафе, вода или бира. Чашите с двойно дъно не само осигуряват по-дълго задържане на съответната температура на напитката, но и добавят елегантност към всяка трапеза. С разнообразие от размери, форми и цветове, предлаганите от нас чаши са идеалният избор за вашето ежедневие или специални поводи.

Филтри

Артикули 21-40 от 42

Сортиране

Висококачествени двустенни стъклени чаши

Двустенните стъклени чаши са изработени от висококачествено двойно стъкло, което осигурява отлична изолация и поддържа вашата напитка топла или студена за по-дълго време. Независимо дали се наслаждавате на кафе, чай, или бира, тези предложения с двойно дъно ще запазят температурата и ще добавят стил към вашия ритуал на пиене. Ето какви модели обхваща селекцията ни:

  • с дръжка и без дръжка – при нас ще откриете предложения както с дръжка, така и без дръжка, за да отговорим на разнообразните предпочитания. Тези без дръжка са идеални за модерно и минималистично излъчване, докато вариантите с дръжка предоставят по-добър захват и удобство;
  • форми и дизайни – вариантите с двойно дъно в нашия онлайн магазин се предлагат в разнообразие от форми, включително уникални дизайни като сърца, мечета, лапи и елхи. Те не само впечатляват със своята визия, но и правят всяка глътка още по-специална.

Избирайки двустенни стъклени чаши от Maxsale, вие получавате не само функционалност, но и се наслаждавате на изискана естетика и високо качество. 

Персонализирани решения за всяка нужда

Предлагаме двойни чаши в различни размери и цветове, за да отговорим на разнородните предпочитания на потребителите. От компактни варианти, идеални за кафе, до по-големи за вода и бира, имаме по нещо за всеки вкус. При нас ще откриете предложения в класически безцветни варианти, както и в разнообразие от цветове като черен, жълт, син и зелен, които ще добавят индивидуалност на вашата трапеза.

С какво се характеризират моделите в нашия каталог, предназначени за различни напитки?

  • за кафе – чашите с двойно дъно за кафе предоставят перфектното съчетание на функционалност и стил. Изработени от висококачествено двойно стъкло, те задържат топлината за по-дълго време, като същевременно външната част на чашата остава хладна на допир. Независимо дали предпочитате малка с капацитет от 80 мл за еспресо, или по-голяма от 250 мл за сутрешно капучино, нашата селекция включва разнообразие от форми и дизайни;
  • за чай – с вместимост от 250 до 400 мл, тези чаши с двойно дъно запазват чая топъл за по-дълго време. От класически дизайни до уникални форми, нашата колекция включва и опции с цветни мотиви като цветя и блясък;
  • за бира – насладете се на студена бира с двустенните чаши, които са създадени специално за любителите на тази напитка. Разполагаме с различни размери – от 250 до 450 мл, които задържат прохладата и предотвратяват образуването на конденз по външната част. Идеални са за споделяне с приятели или за релаксираща вечер у дома;
  • за вода – за освежаваща вода през целия ден, чашите с двойно дъно са отличен избор, с вместимост от 280 мл. Предлагат се в разнообразни цветове, което ви позволява да добавите цветен акцент към вашата кухня или трапеза.

С нашата широка гама, в Maxsale ще намерите идеалното решения за всяка напитка и повод.

Защо да изберете чаши с двойно дъно от Maxsale?

Избирайки чаши от двустенно стъкло от Maxsale, вие залагате на качество и стил. Нашите предложения може да задоволят и най-взискателните вкусове, като съчетават функционалност и естетика. Независимо дали търсите в различни размери, или с уникални форми, ние предлагаме решения на достъпни цени.

Открийте разнообразието от двустенни чаши за чай, кафе, вода и бира в нашия каталог, които ще добавят стил и удоволствие на всяко ваше изживяване.

+359 876 660 680