-10% на поръчки над 299лв.

Дръжки за коли - Страница 19

Дръжки за коли

Открийте разнообразието от дръжки за коли, които ще допълнят автомобилния интериор и ще осигурят комфорт и функционалност при всяко пътуване. В нашия каталог ще намерите различни видове, съвместими с множество марки автомобили.

Независимо дали търсите практични решения, или естетични допълнения, в Maxsale може да избирате от качествени продукти на достъпни цени.

Филтри

Артикули 361-380 от 384

Сортиране

Видове интериорни дръжки за коли

В нашия онлайн магазин ще намерите широк асортимент от интериорни дръжки, които са създадени да отговорят на нуждите на различни марки коли, включително Audi, Mercedes, BMW, VW и други. В зависимост от необходимостта, може да избирате между:

  • за отваряне на врати – незаменима част от всяко превозно средство, те осигуряват лесен достъп до интериора на колата. Предлагаме модели, които са съвместими с различни брандове и модели;
  • за багажник – удобството и функционалността са ключови при избора. Предлаганите от нас продукти осигуряват здравина и дълготрайност, като същевременно се интегрират безпроблемно с дизайна на автомобила;
  • за жабки – тези вътрешни дръжки са проектирани за комфорт и лесна употреба, допринасяйки за общото визуално представяне.

Всеки модел е създаден с внимание към детайла и съобразен с ергономичността, за да осигури удобство и дълготрайност.

Как да изберете подходящата дръжка за вашата кола?

При избора на дръжка за вашата кола, е важно да вземете предвид няколко ключови фактора, които ще ви помогнат да направите правилния избор. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

  • Марка и модел на автомобила

Не всички дръжки са универсални. Затова е важно да знаете точния модел и марка на вашия автомобил, за да изберете опция, която е съвместима с конкретните му спецификации. Някои предложения са проектирани специално за определени марки и модели, което гарантира перфектно прилягане и лесен монтаж.

  • Място на монтаж

Дръжките за коли може да бъдат предназначени за различни части на колата. Например, има такива, които се монтират на лявата страна на автомобила, други, предназначени за дясната страна на колата. Предлагаме и варианти за предните врати или за други предни части на интериора, както и решения, които се монтират на задните врати или други задни части на превозното средство.

  • Материал и дизайн

Изборът на материал също е важен, тъй като той може да повлияе на дълготрайността и естетиката на дръжката. При нас ще откриете продукти, изработени от метал, пластмаса или комбинация от двата материала. Дизайнът трябва да съответства на интериора на колата ви, за да поддържа цялостната естетика.

В Maxsale ще намерите подробна информация за всеки продукт, която ще ви помогне да направите информиран избор. Уверете се, че избирате дръжка, която не само изглежда добре, но и отговаря на всички ваши функционални изисквания.

Защо да изберете дръжки от Maxsale?

Когато избирате дръжки за вашата кола, е важно да заложите на надеждността и качеството. В Maxsale предоставяме решения, които ще подобрят вашето усещане при шофиране и ще допълнят интериора на колата ви по стилен начин.

Разгледайте нашия каталог и открийте най-добрите предложения на цени, които отговарят на вашите очаквания. Не чакайте повече – направете своя избор още днес и усетете разликата!

+359 876 660 680